** ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑΓΕΣ Ή ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ **

Τα χειροποίητα κατασκευαζονται μόνο όταν τα παραγγείλετε και αφορούν αποκλειστικά την παραγγελία σας, για αυτό και δεν γίνονται επιστροφές, αλλαγές ή ακυρώσεις όταν φτιαχτούν.

 

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης (Δεν αφορά την κατηγορία ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ)

Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Μπορείτε να ακυρώσετε ή να επιστρέψετε την παραγγελία σας στις εξής περιπτώσεις:

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την παραγγελία σας την ημέρα που κάνατε την παραγγελία ή την επόμενη αυτής πριν από τις 13:00 χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Παρακαλούμε εφόσον επιθυμείτε ακύρωση ή αλλαγή της παραγγελίας σας να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 211 015 8879  (10:00 – 15:30) ή στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@femshoes.gr αναφέροντας στον τίτλο “ΑΚΥΡΩΣΗ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ” ή “ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”.

Για την επιστροφή του προϊόντος προς εμάς ακολουθήστε τα παρακάτω 2 βήματα.

α) Καλέστε το τοπικό κατάστημα της ΕΛΤΑ Courier της περιοχής σας και ζητήστε τους την παραλαβή δέματος από το χώρο σας.

β) Kατά την ώρα της παράδοσης στον ταχυμεταφορέα του αναφέρετε πως η αποστολή είναι με χρέωση παραλήπτη στον κωδικό του Femshoes

ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής να επιστρέψετε κάποιο προϊόν ή το σύνολο της παραγγελίας σας. Ο έλεγχος για το εμπρόθεσμο της επιστροφής προκύπτει από τις αποδείξεις παραλαβής από την συνεργαζόμενη εταιρεία Κούριερ ή από την ημερομηνία έκδοσης απόδειξής σε περίπτωση παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα.

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης είναι απαραίτητο η κατάσταση των προϊόντων να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε που σημαίνει:

– Να μην έχουν υποστεί χρήση με εξαίρεση την απαραίτητη ολιγόλεπτη δοκιμή για την καταλληλότατα του μεγέθους.

– Να μην έχουν φθορές, βρωμιές, εκδορές, αλλοιώσεις, τσακίσεις.

– Να συνοδεύονται από όλα τα πρωτότυπα συνημμένα παραστατικά/έγγραφα (πχ. Αποδείξεις,  εκπτωτικά κουπόνια κ.ο.κ) με τα οποία παραδόθηκε η παραγγελία.

-Να μην αφαιρούνται ταμπελάκια ή σημάνσεις που μπορεί να φέρουν  τα προϊόντα.

– Να επιστέφονται στην ίδια συσκευασία που συνόδευε το προϊόν (πχ. Κουτί, Ναιλον, αφρολέξ) και η οποία πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα παραληφθούν τα επιστρεφόμενα προϊόντα και αφού προηγηθεί έλεγχος πως πληρούνται όλες οι ανώτερες προϋποθέσεις με παρακράτηση του ποσού 5 ευρώ λόγου κόστους μεταφορικών για την επιστροφή των επιστρεφόμενων προϊόντων.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην περίπτωση κατά την οποία με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της FemShoes.gr πουλήθηκαν προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας ή από λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κ.λ.π. τότε η FemShoes.gr αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης  και το κόστος επιστροφής (οπότε θα καταθέσει το αντίστοιχο ποσό εξόδων σε λογαριασμό τραπέζης που θα υποδειχτεί, καθώς επίσης και τα έξοδα επαναποστολής. Σε περίπτωση αλλαγής από δικιά μας υπαιτιότητα)

Διαδικασία επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος.

Για να διαπιστωθεί η ελαττωματικής ποιότητα του προϊόντος παρακαλούμε να μας αποστείλετε φωτογραφίες του ελαττώματος που εντοπίσατε στο προϊόν για να ελεγχθεί από το αρμόδιο τμήμα.

Θα ακολουθήσει επικοινωνία για να σας ενημερώσουμε για την διαδικασία επιστροφής του προϊόντος.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθεί η παραπάνω διαδικασία η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παραλαβή του και τα μεταφορικά έξοδα θα επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον αποστολέα του επιστρεφόμενου δέματος.

Εάν διαπιστωθεί στην παραλαβή ότι δεν είναι υπαιτιότητα του FemShoes και έχουμε αποδεχτεί τη χρέωση παραλαβής, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την αποζημίωση σας.

Επιστροφές προϊόντων για οποιοδήποτε λόγο με Courier εκτός της συνεργαζόμενης με την εταιρεία μας ΕΛΤΑ Courier δεν θα γίνονται δεκτές με εξαίρεση απομακρυσμένες περιοχές ή με δική σας χρέωση και εφόσον έχει προηγηθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο  αμοιβαία συμφωνία.

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Έχετε το δικαίωμα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής να επιστρέψετε για αλλαγή κάποιο προϊόν ή το σύνολο της παραγγελίας σας. Ο έλεγχος για το εμπρόθεσμο της επιστροφής προκύπτει από τις αποδείξεις παραλαβής από την συνεργαζόμενη εταιρεία Κούριερ ή από την ημερομηνία έκδοσης απόδειξής σε περίπτωση παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα.

Για την άσκηση του δικαιώματος αλλαγής είναι απαραίτητο η κατάσταση των προϊόντων να είναι στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε που σημαίνει:

– Να μην έχουν υποστεί χρήση με εξαίρεση την απαραίτητη ολιγόλεπτη δοκιμή για την καταλληλότατα του μεγέθους.

– Να μην έχουν φθορές, βρωμιές, εκδορές, αλλοιώσεις, τσακίσεις.

– Να συνοδεύονται από όλα τα πρωτότυπα συνημμένα παραστατικά/έγγραφα (πχ. Αποδείξεις,  εκπτωτικά κουπόνια κ.ο.κ) με τα οποία παραδόθηκε η παραγγελία.

-Να μην αφαιρούνται ταμπελάκια ή σημάνσεις που μπορεί να φέρουν  τα προϊόντα.

– Να επιστέφονται στην ίδια συσκευασία που συνόδευε το προϊόν (πχ. Κουτί, Ναιλον, αφρολέξ) και η οποία πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Για την αλλαγή επιβαρύνεστε μόνο τα μεταφορικά έξοδα που είναι στα 8 ευρώ για την επιστροφή των επιστρεφόμενων προϊόντων και την νέα αποστολή προς εσάς.

Για οποιαδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσεις κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών σου αγορών μπορείς να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί μας:
  1. e-mail: info@femshoes.gr
  2. τηλέφωνο: 211 015 8879

Επιπλέον, μπορείς να καταχωρήσεις το αίτημά σου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που αφορά την ηλεκτρονική επίλυση καταναλωτικών διαφορών για διαδικτυακές αγορές, στον ακόλουθο σύνδεσμο:Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Επίλυσης διαφορών
Σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ υπ’ αριθμ. 524/2013.